Tampin: Pelajar yang mempunyai masalah disiplin serius, akan dihantar menjalani program pemulihan di penjara dan lokap dalam usaha Kementerian Pendidikan memerangi gejala sosial di sekolah.

KUALA LUMPUR: Pelakon Hanez Suraya, mengakui, pernah tertekan dan kebingungan apabila berat badannya berterusan merosot selepas melahirkan anak sulung, Putri Aleesya.

KUALA LUMPUR: Maruah Malaysia tercalar apabila hanya mampu meraih gangsa gara-gara `dilibas' seteru tradisi, Thailand 3-0 dalam acara berpasukan lelaki di Stadium Tertutup Titiwangsa, dekat sini, sebentar tadi.

PUTRAJAYA: Biarpun pingat gangsa, ia ibarat emas bagi atlet Malaysia, Muhaizar Mohamad yang menamatkan acara maraton lelaki Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 (KL2017) di tempat ketiga di sini, sebentar tadi.

KAPAR: Seorang pekerja kilang memohon bantuan bagi membawa pulang adik bongsunya yang kini terlantar sakit di Hospital Gyeonggi Provincial Medical Centre Incheon, Korea Selatan.

CHANGLUN: Seorang anggota polis berpangkat Sub Inspektor, maut ditembak di sebuah rumah di Taman Sri Hosba, dekat Napoh, di sini, malam tadi.

19 Ogo 2017, 6:37am
18 Ogo 2017, 6:44am
17 Ogo 2017, 9:22am

Menarik di BH

Berita Harian X