KUALA LUMPUR: Jangan percaya jika dihubungi individu tertentu konon anda terbabit dengan kemalangan dan diminta memasukkan wang ke akaun konon untuk menyelesaikan kes.

PUTRAJAYA: Ketua Pengarah Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) tidak terikat dengan fatwa yang dikeluarkan Majlis Fatwa Kebangsaan dalam menentukan nama bapa pada sijil kelahiran bagi anak orang Islam yang dilahirkan luar nikah.

KOTA BHARU: Tan Sri Annuar Musa menyifatkan pasukan bola sepak Kelantan umpama pasukan yang cacat dengan kaki dan tangan diikat sehingga mengalami siri kekalahan dalam persaingan Liga Super.

KUALA LUMPUR: Hasrat sekumpulan tujuh lelaki menikmati hasil rompakan sebuah kedai emas di sebuah pusat beli belah di Bandar Tun Hussein Onn, Kajang, pagi tadi, musnah selepas mereka diberkas jam 2 petang ini.

KUALA LUMPUR: Pelakon Nadia Brian meminta izin keluarganya sebelum bersetuju menjayakan babak intim dengan Amar Asyraf dalam filem Blok 404.

PARIS: Sekumpulan pakar penyakit di Britain mencadangkan supaya amalan menghabiskan antibiotik dihentikan kerana ia adalah antara punca masalah peningkatan rintangan ubat.

Kolumnis

26 Jul 2017, 6:05am
25 Jul 2017, 6:05am
24 Jul 2017, 6:05am

Menarik di BH

Berita Harian X
Teruskan ke laman Berita Harian »