Rabu, 16 Mei 2018 | 11:11pm

Kereta, trak polis tiba di kediaman Najib

KUALA LUMPUR: Lebih 15 kereta dan sebuah trak polis tiba di kediaman bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, dekat Taman Duta di sini, jam 10.15 malam ini tetapi tidak dapat dipastikan apa tujuan mereka.

Terdahulu, kira-kira jam 8 malam tadi, sebuah kereta yang diikuti motosikal pengiring dilihat meninggalkan rumah Najib, membawa beliau untuk menunaikan solat sunat terawih di Masjid Kampung Baru, sebelum kembali ke rumahnya sekitar jam 9.50 malam.


LEBIH 10 kereta dan sebuah trak polis tiba di kediaman bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak di Jalan Langgak Duta di sini kira-kira jam 10.15 malam.

Beliau yang mengenakan baju Melayu berwarna merah saga dipadankan seluar hitam, turut mendoakan rakyat negara ini sentiasa diberkati Allah SWT.

Terdahulu, Najib dalam laman twitternya, menyuarakan rasa bersyukur kerana berpeluang menunaikan solat terawih dan turut memetik Hadis Riwayat Bukhari yang menyebut, "Sesiapa yang menghidupkan malam Ramadan dengan penuh keimanan dan mengharapkan ganjaran dari Allah, diampunkan dosa-dosanya yang lalu. Alhamdulillah, malam ini dapat solat sunat terawih di Masjid Kampung Baru. Semoga kita semua sentiasa diberkati Allah SWT."

24070 dibaca
Berita Harian X